rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Senarai Rasmi Telefon Rebat SKMM

Berikut adalah senarai rasmi  telefon rebat RM200 yang dikeluarkan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). Jenis telefon pintar akan dikemas kini dari masa ke semasa. Hampir 1,000 Wakil Penjual Pakej Komunikasi Belia Di Seluruh Negara. Kenyataan rasmi yang dikeluarkan oleh SKMM pada 11 Januari 2013, telah menyenaraikan 28 jenis telefon pintar. SKMM menasihatkan para belia agar memilih telefon berdasarkan kemampuan masing-masing dan tidak terburu-buru membeli selepas mendaftar. KLIK > senarai syarikat penyedia perkhidmatan untuk mengetahui kedudukan syarikat perkhidmatan mengikut kawasan.
 p/s: internet 24 hour la.. lps ni :P



14 comments:

Anonymous said... Reply To This Comment

Assalamualaikum...

thanks for sharing...tp rasanya mesti harga hp tu mahalkan...

Edy Fee said... Reply To This Comment

Semua hp yang mhal2...nas8b baik akau tak tunggu...igt nak tunggu time bli tab ni...tapi upenya tak tersenarai

MizzTina said... Reply To This Comment

mengidam htc one x.. klu ada rebat sekalipun, harga mcm xde kurang mana.. hurmmm

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

phone tgh wat hal..tapi blur2 pasal ni..xpela.lagipun wat masa ni tak berminat phone guna internet ni..

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

aku ingatkan semua bro

ana said... Reply To This Comment

macam mana nk tau kalo dah dpt kelulusan atau tidak

Mohd Fadzli said... Reply To This Comment

Sush sngt nkk cri kdai g c.c jelah

Mohd Fadzli said... Reply To This Comment

Sush sngt nkk cri kdai g c.c jelah

Mohd Fadzli said... Reply To This Comment

Sush sngt nkk cri kdai g c.c jelah

Anonymous said... Reply To This Comment

oh ye ke? yang ni dah lama keluar dah. yang senarai kedai tu x keluar2 jgak. my coupon dah nk expired dah. ni mcm kerajaan x ikhlas nk bg je. mcm janji yg kosong.

amranaiman said... Reply To This Comment

@Anonymous apa da klik senarai penyedia perkhidmatan dkt situ semua ada senarai tempat yg boleh tebus.. slhkan krjaan je.. kita pun slh jgk xtau nk baca betul2.. hehehe ^_^

Anonymous said... Reply To This Comment

susah sangat nak cari senarai wakil kedai yg de skmm..fuhh..

Anonymous said... Reply To This Comment

puas lah cari snarai kdai yg ade skmm untuk tebus skmm nih...nak cari nma kdai

Anonymous said... Reply To This Comment

samsung y guna rebet ni bleh dpt 100 je. ok lah kan. msukkn simkad broadbnd mna2 then dh bleb online 24j. alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...