rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Pakaian Belon Rie Hosokai

Takashi Kawada berkolaborasi mereka pakaian yang diperbuat daripada belon bersama rakannya di DaisyBalloon, Rie Hosokai. Karya agung ini dipamerkan di Parco Galeri di Tokyo sebagai sebahagian daripada pameran seni amal "Piece for Peace".


p/s: hehe kalau pecahkan belon tu jadi ape.. ^_^



6 comments:

Teacher Basariah said... Reply To This Comment

kesian...belon pun nak pakai

kopi pasta said... Reply To This Comment

aku rasa mcm nk ambil jarum n pecahkan belon2 tu..ehhhh :P

sa mic said... Reply To This Comment

Aihhh aihh xD.. teringin nak model tu duduk kat padang, kihkih

Nur Fauzi Bassar said... Reply To This Comment

belon tu isi gas...kalau banyak2 agak-agak terangkat tak orangnye?

jadi macam kartun UP tu, rumah terangkat pasang belon banyak-banyak

Lazaac said... Reply To This Comment

jadi best bro..

aswadz said... Reply To This Comment

pakaian dlm pun belon gak ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...