rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Gambar Penuh Proton 2012 | P3-21A


Diberitakan terdapat beberapa keistimewaan dengan perbandingan kereta ekslusif eropah dan asia. Antaranya fungsi air bag yang boleh di On /Off. Menepati piawaian 5 bintang daripada Australia Ncap. Dijangkakan berharga RM 65,000 - RM 75,000 dengan warna pilihan Blue Lagoon, Fire Red, Solid White, Tranquility Black dan Genetic Silver. Ciri istimewa kenderaan ini sesetengahnya ada pada kereta-kereta import yang lain.


...HARAP MAAF...
SIARAN TERGENDALA

SILA KLIK LINK UNTUK VIDEO
PEEK-A-BOO
PROTON & YES

Anonymous said..

salam sejahtera.... saya amat hargai post tuan tpi owner asal gambar mintak tolong untuk remove atau hidekan post ini... http://funtastickodesign.wordpress.com/2012/02/16/perhatian/ terima kasih

p/s: saya menghormati permintaan saudara... :)



8 comments:

Paan Sabri said... Reply To This Comment

ade perasan jugak aritu kat perlis.. dorang tga testdrive rasanya..


my new post1: sudah jupei
my new post2: iklan acura nsx sempena superbowl
my new post3: video: tetek bergerak
my new post4: smartphones kalis air

Cik tikah said... Reply To This Comment

wow wow wow. ada kereta baru lah. aiman nk beli ke? ehehe

oli-go said... Reply To This Comment

macam design kereta ford sikit2..

diba said... Reply To This Comment

wah..leh than jugak..huu

SeseDaP RaSa said... Reply To This Comment

engine pakai campro cps ke..?

Anonymous said... Reply To This Comment

pakai engine cfe.

Anonymous said... Reply To This Comment

salam sejahtera.... saya amat hargai post tuan tpi owner asal gambar mintak tolong untuk remove atau hidekan post ini...
http://funtastickodesign.wordpress.com/2012/02/16/perhatian/

terima kasih

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

tpi tdi de gak mas nmpak entry tayang yg bru ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...