rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

How to Save Money in Campus

Video sumbangan Fathuddeen bin Mohd Lazim dan rakannya. Memberi tips bijak menggunakan wang dalam kehidupan di universiti. Menggerakkan lukisannya hanya menggunakan perisian Windows Movie Maker beserta dengan bantuan tambahan daripada perisian Adobe. Video berdurasi 2:40 ini juga merupakan antara peserta bagi pertandingan i-Flm SIDC. Anda boleh membantu mengundi video ransangan mengajak pelajar berjimat ini di FB BMW SIDC dengan menekan LIKE sebelum 17 hb Febuari 2012 jam 5 petang.


p/s: macam kartun suara kau dik  oi..hahha :) good Luck



3 comments:

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Sy dlu tak mkn megi.. Sy mkn beskot oreeo.. Ia lbh sht.. Ni nk menyimpan duit buat kiraan sistematik mcm ni mmg takla.. Sudahla sy sawan nombo.. Huahuahauahau. Tp part sort out tu plg susah kot.. Mmbeli bnda yg tan pnting itu adlh pnting spti baju dan beg.. Hahaha... TQ for da video.. Japgi nk gugel tajul nadia lah.. :D

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

rasanya yg dah tak belajor pon leh guna cara nih..

Azhafizah[フィザ] said... Reply To This Comment

awesome! tapi xde privacy tak best.kang naya je orang dok skodeng.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...