rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Kelebihan Photoshop CS6

Adobe telah melancarkan Adobe Photoshop versi CS6 yang menyasarkan pengguna mereka yang terdiri daripada golongan pereka /artis digital. Beberapa ciri tambahan baru yang menarik antaranya save recovery, background color theme, kebolehan mengedit movie/penggunaan timeline, gabungan penggunaan Adobe Camera Raw 7.0, crop tool yang baru dan beberapa teknik mudah terkini.




p/s: ades cs 4 n 5 x khatam lagi.. dah keluar baru :P



10 comments:

Cik tikah said... Reply To This Comment

pernah guna yg trial je dulu tpi x dpt guna dh sebab dh expired date. hehe

Hanif said... Reply To This Comment

Aku dah penat belajar photoshop ni..tak pandai2..akhirny apakai Microsoft ajer...hehehhe

ubi said... Reply To This Comment

aku xtau pape pasal menatang nih!

Razif Mokji said... Reply To This Comment

saya tak pas2 lagi pun

che sakinah said... Reply To This Comment

fuyoooo! dah macam video maker dah ni.. advance! combination adobe flash apee??..
last sem baru je belajar adobe CS5 dah ada CS6.. technology macam ni memang tak terkejar.

KiNa said... Reply To This Comment

teringin nak pakai,..tp xboleh2,..hehe

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said... Reply To This Comment

Pergh. Dah ada yang latest dah. Betullah, yang edisi sebelum ni pun tak pandai-pandai lagi. Huu. Pakai picture editor express je.

Singgah dan follow blog ni~ =)

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

teknologi da maju...hikss. tak pnh try agi..

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

mas dri dulu smpai skrg msti xjdi nk download..coz berat

Ahmad Firdaus said... Reply To This Comment

aku smpai skrg nak cari crack ps cs5 pun tak dpt2 lagi..uhuks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...