rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Bangunan Sains Molekul

Lebih 80 staf kreatif dengan amalan rekaan terbesar serta kemahiran yang terbukti dalam merealisasikan projek besar. Syarikat arkitek yang bertapak di Melbourne, Australia, Lyons Architects merekabentuk kompleks LIMS yang dianggarkan bernilai 100 juta untuk La Trobe University. Struktur molekul yang ada dipadankan dengan sains yang diamalkan dalam bangunan tersebut.


p/s: bangunan pelik2 ni tarikan pelancongan jugak tau :)



8 comments:

Diari Si Froggie said... Reply To This Comment

peh cantik betul bangunan dia.. moden gitu. Untung lah student yang belajar kat situ.

Zaza said... Reply To This Comment

mak ai lawa betul ..rasa nak duk situ..hehe

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

menarik..ketul2..hihihi

Azhafizah Md Nor said... Reply To This Comment

giler kentang kretip design ni..

Noor Mala Shahar said... Reply To This Comment

sangat menarik...

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Kalau msuk blog ni msti komen, wow, cantiknya, nice, remarkable! Xtau nk tls ape dah.. Heheh.. Hi ayampenyek.. Im back! ;)

Capt Lalok said... Reply To This Comment

Hi, saya masuk blog ini, sebab terpedaya dengan iklan kat blog afzal suka suki, dia kata kalau masuk blog ni dapat hadiah..

heheheee


Aku Dan Komputer said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, saya dtg singgah dan follow blog ni :D smile always !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...