rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Latihan Menyimpan Pakaian Dalam

Didikan bermula dari awal. Membantu dalam mengmas dan memudahkan gaya hidup sihat. Tanpa paksaan dan rasa tanggungjawab diasuh dan diajar dengan rasa keseronokan untuk mereka menimbanya. Latihan menyimpan pakaian dalam almari. Sebuah perkara remeh yang mendidik kanak-kanak untuk belajar berdikari. Rekaannya mudah tapi amat membantu untuk mendidik. Idea mudah rekaan oleh Peter Bristol diberi nama "Training Dresser"  membolehkan kanak-kanak memahami dengan mudah unit pengasingan dan penyimpanan mengikut rupa bentuk padanan pakaian.


p/s: biasa tapi cukup untuk mendidik- this is what we call as a design to educate :)



14 comments:

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

masa rebung la nk didik pun,dh jd buluh ssh dh...;p

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

wahhhh, bagos2 , teknik yg bagoss..

Cik tikah said... Reply To This Comment

eh, mcm syok je nk buat ni :)

Mohd Norafzal said... Reply To This Comment

bagus kalau nak ajak bebudak yang baru nak mengenal cenggini

cik Kartun said... Reply To This Comment

x sabar adew anak..:D
*hahaha celah mne nk dpt ank nieh?

KiNa said... Reply To This Comment

menarik la,...suke2,..nk beli almari cmtu jgak la,...hihi

Woofer Storm said... Reply To This Comment

nampak cool je ni..memang terbaik la^^

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Comelnye dak ni rasa nk lempang2.. Hahaha~

My SweetPea said... Reply To This Comment

creative idea....:)

Hanif said... Reply To This Comment

oh!!!! ingat pakaian dalam ehemm!!
Otak kuning aku ni...kekekeek

ika said... Reply To This Comment

comel nyeee almari nie!!! :) bagus cara nie...

Azhafizah[フィザ] said... Reply To This Comment

comelnya cmni..macam nak jugak

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

wahh..kalau de,mas pun nak..tapi nak laci jugak untuk tudung,dll.hahaha

cik areh said... Reply To This Comment

boleh bau duit nie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...