rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Pejabat Google London

Perabot dan dekorasi baru pejabat Google di London. Lakaran stesen ruang kerja oleh pereka dan arkitek, firma Penson dengan dekorasi tema konsep sains fiksyen. Sebuah firma binaan yang banyak memenangi anugerah, antaranya rekaan dalaman terbaik 2007, dan Color Trend Award MIXOLOGY 2010.


p/s: kalu pejabat mcm ni..memang x balik la umah :P



8 comments:

Hanif said... Reply To This Comment

dahsyat!!!

bubblylittlegurl said... Reply To This Comment

kalo dapat pejabat mcm nie..rasa nak tinggal terus pun xpe..agkut kain baju tdo kt opis..haha

Fana | Aqim said... Reply To This Comment

seronoknyeeeeeeeeeee

ChaCha said... Reply To This Comment

tak bt kje aku dok dlm ni..hahha

katak comel said... Reply To This Comment

klu miera msuk cni,kompom xnk kuar..pe de hal

Azhafizah[フィザ] said... Reply To This Comment

kagumnye dgn orang yang mendesign structure macam ni.nice sangat!

Cinta Misteri said... Reply To This Comment

perghhhhhhhhhhhhh... baru lah happy nak keje

NoorAtika MohdAzali said... Reply To This Comment

smart OOoo!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...