rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Printer - Lihat Apa yang Anda Cetak

Memperkenalkan konsep printer baru, projek dari syarikat Artefact yang diberi nama SWYP (See What You Print) Lihat Apa Yang Anda Cetak. Sebuah mesin pencetak yang direka dengan teknologi inovatif,sensor sesentuh memudahkan pengguna memilih gambar dan jenis kertas dalam paparan saiz sebenar. Mudah dan radikal, sebuah printer konsep masa depan.








p/s: mesin pencetak.. huhu lama xdengar =)



6 comments:

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

nak satu sb adiah boley..hehe

My SweetPea said... Reply To This Comment

Eh...dah wujud ek mesin pencetak macam nieh...ingat g dulu time awal2 tahun 2000 kite ngan kawan2 berangan kot2 ada mesin pencetak macam nieh....:))

budakijaupendek said... Reply To This Comment

wah nice la.
cool je tgok.

APAN said... Reply To This Comment

kalau ada kat office aku mende ni, senang la nak cancel kalau slah print drawing nanti.tpi kompem mhl gak kot...

ctk said... Reply To This Comment

wah...giler arh.....cool bebeh...

LaLa mhdnor said... Reply To This Comment

giler cool ! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...