rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Kad Kawin ku Untuk Mu








Idea konsep bernas untuk kad perkahwinan unik dan efektiv dari Cristina Moralejo. Helaian kertas yang diikat tali. bila dibuka berjauhan, ikatan diikat melambangkan kesatuan dan perhubungan yang tidak terputus.Simpel dan romantik.

p/s: tetapi ku tidak seromantik itu.. kalau sy romantik mcm ni kn best .. =P hahaa..



9 comments:

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

cool.simple kan?pakai tali rafia pon boleh.jimat je :P

A.I.N.S.Y.A.H said... Reply To This Comment

kalau lah ada org bg kad mcm ni kat cik sya..uhhh terharunye ;)

miss ct said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..
skrg ni...mcm2 jenis kad ada ek?? klu dulu wangi2...skrg ni dah letak gmbr...then x perlu bg kad lagi dah..just tag dlm fb je..senangkan??akan dtg mcm mana lah pula ek

ctk said... Reply To This Comment

kira romantik la tuh brani ltk kt blog..hehehe..

Cikya said... Reply To This Comment

sengih...

idea tali tu je kan?
bukan kad kosong tulis nama pasangan semata..
haha..

Wuucin said... Reply To This Comment

semoga awk akan jadi seorang yg romantik :)

*hahahhahaha

ReYnn said... Reply To This Comment

wah..kreatip bebeno..

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

nak jadik romantik tuh boley blajo..ha a lah, simple dan nice..suka~

miratun madihah said... Reply To This Comment

nak buat ah kad kawin cmni,aiseymenn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...