rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Nike Marty McFly - Limited Edition







Nike Marty McFly Limited Edition. Hanya boleh didapati dalam 1500 unit. Hasil jualan akan disalurkan kepada Parkinson Disease Research iaitu Michael J.Fox Foundation untuk mewujudkan masa depan tanpa penyakit Parkinson. Replika kasut ini  pernah dipakai Marty watak " Back To The Future II " dalam filem tahun 1989. Akan mula dijual di e-bay bermula 8 September 2011 dan akan berakhir 18 September 2011. Hanya 150 unit akan dilelong setiap hari. Ciri menariknya, 3 warna lampu LED dan electroluminescent logo Nike yang bercahaya tetapi tidak berfungsi sebagai auto-lace. Mampu menyala selama 5 jam setelah dicas.Kasut pertama Nike Mag telah dijual dalam bidaan harga USD 37,500.



Kasut ini telah diPatern pada 5 November 2009 . Bidaan terendah setakat ini adalah $ 3,000 usd (RM 9,000) aje.. ^_^. Bidaan hanya untuk 10 hari. 100% hasil jualan akan disalurkan kepada badan kebajikan M.J.Fox. Kasut ini diwar-warkan keluar 2015 tetapi telah diawalkan pengeluarnnya 2011.( katanya..back to the future..)

p/s: macam kasut kanak2 pijak keluar lampu jer.. T_T mahal bebenor sebab limited T_T.



13 comments:

kak lang said... Reply To This Comment

mahal giler kasut nih!!

meaw said... Reply To This Comment

tak buat dek orang kalau p beli jugak ni,anak pm ja kot buleh beli,pakai selipar flipper padan la nahhh,hehe

ZouL said... Reply To This Comment

rm9k? mak aihh.mahal giler..

ChaCha said... Reply To This Comment

dah rupe ape je kasut ni..kekeke

jungrara said... Reply To This Comment

hebatnyer

Aduka said... Reply To This Comment

9k??? bek aku beli moto.
xyah pkai kasut pn leh gi mane2 tmpt aku nk. xyah jalan kaki pkai kasut tu.
kahkahkahkah.

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Huwaaa.. Bek beli kete!

yusuflaili said... Reply To This Comment

Salam;
org kaya dan org minat kasut yang sanggup beli...

Cik Azizah said... Reply To This Comment

pehhh! ada style tu...

RedVixen said... Reply To This Comment

nostalgianyeee cita ni :D

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... Reply To This Comment

fuyo . mahal tu

:)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

stylo laa kasut ni, huh...

Irma A.Wahid said... Reply To This Comment

kasut ni styleeee kot~~!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...