rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Review Transformers 3 - Dark of the Moon



Terbaik dan hampir sempurna. Kesan yang menampakkan seolah-olah Transformers benar-benar wujud di dunia. Jika dahulu merasa kurang puas dengan aksi pertempuran robot, anda boleh berpuas hati kerana penuh aksi yang dibantu oleh manusia. Kewujudan bekas panglima Autobots,Sentinal dengan pedang dan perisainya. Kehadiran Dino ( Ferari) menggantikan si Porshe serta Wreckers iaitu 3 buah kereta Nascar. Penampilan Megatron dan Shockwave yang nampak hebat kacak bergaya, tetapi wataknya kurang ditampilkan di dalam cerita. Aksi terbang dan lompat, yang memastikan mata anda sentiasa memerhatikan jalan cerita. Rosie Huntington Whiteley yang menggantikan Megan Fox, bukanlah suatu masalah besar.( ada slanga British nice huhu..) . Optimus lengkap dengan sut terbang, pedang dan senapang. (O.o wuuoo) .Kisahnya adalah mengenai perebutan  teras dan manipulasi manusia sebagai anggota Decepticons. Menjaga kepentingan peribadi atau menjaga hak semua. Jika anda hadir sebagai penonton yang inginkan penceritaan lengkap dan gaya lenggok lakonan yang mempersonakan, mahupun babak percintaan anda mungkin kecewa, tetapi jika sebagai peminat kartun Transformers yang inginkan ianya menjadi watak realiti serta kesan teknologi anda akan berpuas hati dan cukup teruja. Maka nilaiannya 4.75 / 5 huahuauaa..=) Website rasmi Transformersmovie.

Bumblebee ynag kacak bila menjadi kereta Camaro

Lagu OST Linkin Park

P/s: best2..huhu..Mercedess kalah lawan Chevrolet.. =P



13 comments:

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

So far tak pnh lg dgr org ckp cite ni tak bes... Huwaaa... Nk p tgk tp xdek wet.. =(

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

transformers mmg terbaekkk...

Mr Rileks said... Reply To This Comment

x tgok g muvie nie... megan fox xde ke bro? huhu...

amranaiman said... Reply To This Comment

@Liyana Zahim sgt best kot... :)

amranaiman said... Reply To This Comment

@CintaZulaikha tarbaik ^_^

blogtube said... Reply To This Comment

cerita yang luar biasa... memang terbaek!... sekali ;thumb up; untuk movie terbaru mereka....


blog ayam penyek tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

Hanny Esandra said... Reply To This Comment

x sabar nak tengok..

ChaCha said... Reply To This Comment

haishhh..blm tgk lagik!waaa

alif haris said... Reply To This Comment

transformers DoTM terbaik !! :D

5 stars !!

Fathiah Hamim said... Reply To This Comment

esok nak tengok lagiii. 3rd time. hehe

Cik Mira said... Reply To This Comment

tgk 3d tak? huwaaaaa tak menyempat n tgk sume da sold out hangin btol

SheyPull said... Reply To This Comment

ianya mmh best..:P



JOM singgah blog saya nak... ape nye semua nie...tak paham la...

Solihin Zubir said... Reply To This Comment

blum tgok lagi.. download internet jelah.. heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...