rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Potret Buruj Benang

Sebelum ini anda pernah disajikan dengan beberapa teknik potret istimewa di blog ini seperti potret timbul, lukisan bulatan potret, 5500 askar untuk sebuah potret dan potret asahan pensil. "Constellation" tajuk buat hasil karya seni mengujakan daripada artis Jepun, Kumi Yamashita. Buruj benangnya membentuk sebuah potret, hasil hubung kait benang jahitan tidak putus dengan beribu-ribu paku.



p/s: bila la nk melukis balik ni :P



11 comments:

gebot said... Reply To This Comment

wowwww.interesting. :O -->kagum!

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

taleh tgk lah saya rasa semacam je bdan tak tau kenapa.. but ttp akan follow awak ye

Miss Xyz said... Reply To This Comment

hah? yg last sekali tu (byg2 prempuan) menakutkn.

Aida Omar said... Reply To This Comment

wah sangat kreatif.. betul2 berseni. Kalau ada sebijik kat rumah gambar yang benang nie pun ok. hehe..

caliph shuriken said... Reply To This Comment

kreatif giler.. nice ^^

chemay said... Reply To This Comment

kreatifff.
orang skrg guna macam2 untuk seni kann
:D

wafiy suzly said... Reply To This Comment

smart!

siti_naqiah said... Reply To This Comment

cube kalo die buat muke kite, kan best kan, hehe

si robot comel said... Reply To This Comment

kreatifnya, bukan senang nak buat ni

si robot comel said... Reply To This Comment

kreatifnya, bukan senang nak buat ni

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

giler menda cenggini pon leh buat lukisan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...