rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Masa Untuk Berjaya

"Time To Success" adalah kempen yang diwujudkan untuk memastikan semua kanak-kanak di Amerika Syarikat hadir ke sekolah dan menikmati pelajaran sempurna. Dihasilkan oleh Caludio Salas.


p/s:masa untuk berubah.. semua org ingin berjaya :)



6 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said... Reply To This Comment

alangkah bestnya kalau semua orang malaysia rajin belajar dan menjadi orang berguna.. nanti malaysia boleh maju macam negara maju yang lain :)

farah hanim said... Reply To This Comment

semua orang nak berjaya
siapa yang tak nk tu gila kot
hehee

~~oOpEt~~ said... Reply To This Comment

comel la.. mesti kanak2 suka tuk belajar :D

Cik tikah said... Reply To This Comment

good. kenapa kat malaysia x de ni?

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

cara yg baik utk buat anak2 berjaya...:)

ctk said... Reply To This Comment

kreatif betul idea dorg mengajak budak2 suka ke sekolah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...