rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Kenapa iklan burger & realiti sebenar tak sama?

Kenapa iklan burger MCD dengan realiti sebenar tak sama? Persoalan yang selalu bermain difikiran pengguna. Melihat iklan di telivisyen mahupun keratan akhbar. Kadangkala membuatkan anda rasa tertipu dengan pelbagai iklan makanan segera di media massa. Saiz makanan sangat berbeza dengan keadaan makanan sebenar. Persoalan pengguna yang dikemukakan oleh Isabel daripada Toronto kepada MCD akhirnya dijawab oleh pihak McDonald's Canada. Yahoo
p/s: dah agak dah.. mesti ada edit sikit2 punya :P



10 comments:

Yana Libra said... Reply To This Comment

confirmlah ada edit2 kan..kalau tak tak lakulah~

izzie izzam said... Reply To This Comment

hanya ilustrasi sahaja :)

biasa la nak bisnes ..

gebot said... Reply To This Comment

nk masuk tv kena kasi cun.same mcm org2 dalam tu.abis ditepek muka dulu ^_^

putryteya said... Reply To This Comment

patutla punn nampak lawaaa semacam je .. edit macam tu rupanya . susahnyaa . hehehe .

demi nak bg laku kann . :)

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

kalau nak sama satu jawatan terpksa la di wujudkan --->pegawai ukur tinggi beger M41

caliph shuriken said... Reply To This Comment

slalu beli dpt burger flet2 jaa, erkk...

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

gamabar meniou kit a!!

eziatul syahirah said... Reply To This Comment

edit rupanya, patut laaa..

klu time order mcD tu kite ckp camni agak2 org kaunter tu jwb apa?

"Sy nak burger yang sebijik macam dalam gambar"

:D

izzie izzam said... Reply To This Comment

eziatul : kami hnye mmpu mnjawab hanye ilustrasi sahaja .. sye pernah kje mcd n pernah kene ngan cust .. die gado2 nak yg mcm dlm gmbar .. =='

MissThe3Dara said... Reply To This Comment

Haha , nice post. :)

Thanks , and i know why its different.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...