rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Coklat Mempengaruhi Rakyat


Dihasilkan pada tahun 1964 di Kilang Konfeksi di Bucharest. Chocolate pertama di pasaran Romania . Kebanyakan rakyat mereka membesar bersama dari era komunis. Setelah kejatuhan era komunis, nama chocolate ini telah beberapa kali ditukar antaranya pada tahun 1991, Excelent S.A . Pada tahun 1997 ianya diswastakan dan menjadi milik syarikat Kandia NV ( syarikat milik Austria, Meinl Bank), kemudian 2007 dijual kepada syarikat British, Cadbury Schweppes. Akhir tahun 2009 Cadbury Romania menyatakan peningkatan jualan. Apapun yang terjadi kepada pemiliknya, siapa pun yang menghasilkannya. Chocolate Rom sentiasa berada dihati rakyat Romania. Sumber wieninternational 

Untuk Direct Link  Choclate Rom


p/s: takut nasi lemak dan keropok lekor dibungkus bendera Amerika :P



5 comments:

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

kakkakkakka...mmg boley, kalau makcik nasi lemak tu guna paper luar negara....kakkakka

salwaismail said... Reply To This Comment

salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jadi sponsor, bagitau okay?
:)

http://salwaismail.blogspot.com

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Tbe2 ase nk mkn cekelat doblas papan~

Cik Teddy said... Reply To This Comment

coklat n mnusia mmg xleh dipisahkan..ngee~

cik azeya said... Reply To This Comment

mcm tak sedap je coklat ni. -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...