rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Top 6 - Digi WWWOW Awards


Ribuan terima kasih kepada semua yang mengundi secara terangan mahupun tersembunyi. Tempoh pertandingan yang agak lama amat menguji kesabaran supporters setia dan rakan-rakan (malu macam paksa ngundi huuu). Mencuba nasib untuk 3 kategori adalah amat sukar. Apabila kategori shot gambar terbaik terpaksa bersaing dengan rakan sendiri, sehingga terpaksa mengundinya untuk meraih undi lain dan bersikap lebih adil ( bergilir). Kali terakhir melihat kedudukan pertandingan untuk kategori gambar berada di kedudukan 15, kategori blog terbaik (21) dan kategori entri teknologi pilihan (3). Undian anda amat dihargai semoga anda dimurahkan rezeki juga.Tidak lupa kepada Pian MPP UniSZA kerana berkongsi video >> Sony Rolly <<,sekaligus menarik minat untuk mencari dan memahami kehebatan Sony Rolly. Alhamdullillah tersenarai sebagai top 6. Peluang untuk menang mungkin tiada, jika dibandingkan dengan saingan bloggers utama untuk kategori Fave Tech antaranya Amanz Network dan Encik 9.

p/s: Terima kasih semua =) Tuhan sahaja dapat membalas jasa-jasamu... harap2 dapat consolation pun jadi la.. sijil.. top up free, duit sikit2 ke kan kan kan.. hehee.. ^_^



7 comments:

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

wahhhhhhhhhhhhh top 6. hokey apa..

NOUR said... Reply To This Comment

WOW!!!!! wah wah wah...trima kasih pada cik izuanny sbb mengundi kamu ye~ gegegegege

[sutera kasih] said... Reply To This Comment

wahhh tahniahhh...!! :)

SHAREH said... Reply To This Comment

wahh..congratzz cik ayam...papepon cik areh nak cik ayam tau..cik areh sayang sgt kat cik ayam..hahahaha!!!

ChaCha said... Reply To This Comment

mangaih..top 6..hehe..insyaallah bebeh! good luck ye :)

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Taniah.. T lau menang bg seketol org DiGi gemok tu ukeh? Xdpt org dpt kostum die jd la.. Hahahaha~

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... Reply To This Comment

tahniah dik... see you there.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...