rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Bini-biniku gangster full movie 2011

Tanpa perlu memuat turun / mendownload dalam format mkv.  rmvb , avi mahupun mencari PPVRIP atau TS serta CAM dan DVDRIP juga BRRIP. Tidak sampai pun sebulan siarannya. Anda kini boleh menontonnya secara online di youtube dan astro first.
Bini-biniku Gangster the movie

Klik di bawah ini untuk tonton.

p/s: memanfaatkan :P astro first .. lepasni ramaila  tgu filem depan tv..



6 comments:

meaw said... Reply To This Comment

duk tunggu loading,measeeeehhh ayam penyekkkk :D

ILA HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

dah tgk...tapi rasa macam nak tgk lagi ja....hehe

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

aksi macam best tapi part romantik..adess

Arif Aiman said... Reply To This Comment

betul2... macam tak sangka baru ja tengok movie ni ka wayang... then,, kelmarin tetiba ada kat astrofisrt.. damn >.<''

hati♡ said... Reply To This Comment

baru upload semlm, belum bkesempatan tgok lg.. (:

nabByla said... Reply To This Comment

BINI2 KU GANGSTER, citer nie kawan download so x payah tgk kat pggung. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...