rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Laser Keyboard - Celluon Magic Cube Malaysia

Magic Cube keluaran Celluon, sebuah peranti input mudah alih yang telah dipatenkan. Keyboard ( papan kekunci) visual / maya yang digabungkan dengan  Apple iOS 4 dan Mac OS X, Android serta semua platform Windows berfungsi dengan USB/Bluetooth (HID). Menaip pada mulanya dengan rasa kekok dan ralat kerana tiada rasa menekan. Dijual di pasaran Malaysia dalam anggaran RM 500- RM 600. Sumber lowyat




p/s: Soalan matematik -Anda boleh beli berapa buah keyboard dgn rm 500?  =P



19 comments:

onie said... Reply To This Comment

BOLEH BELI 10 KEYBOARD.....MAHAI GILA MAGIC CUBE NI,HAHA *kan tercapslock* :P

aten said... Reply To This Comment

Degan RM 500 sy mungkin dapat membeli satu atau tidak dapat membeli langsung keyboard laser ini..tapi kalau keyboard bese yang 15 tinggit tu..30 lebih sy boleh beli..;p pastu sy makan keyboard!yay!

Cik Yana said... Reply To This Comment

Pehh~ canggih gile :)

Cik Azizah said... Reply To This Comment

kat lowyat malaysia da ade?? walawey..canggih betol!

si robot comel said... Reply To This Comment

Errr saya tak amik maths,jadi mengira tu lembab sikit :D

ctk said... Reply To This Comment

fuhyooo..canggih2..ct xmampu beli lah..seratus pon xcukup..ahaha..mampu tengok jer lah..

♥Aien Najwa♥ said... Reply To This Comment

perggghhh..meletop!!!..canggih..(^___^)..

ChaCha said... Reply To This Comment

cm susah je..kekeke

azizul said... Reply To This Comment

boleh diguna dimana-mana...hehe

cik bulan said... Reply To This Comment

tayah la dok canggeh sangat noh..:D..hahahahaha

500 support duit makan 2 bulan..muahahaha

Cik Tetra said... Reply To This Comment

awesomenye!!

sis92 said... Reply To This Comment

biar keyboard tak canggih tapi taip laju dan tepat lalala :)

kecik ati said... Reply To This Comment

hmm betul ke tuu..canggehh

cik aletheea: said... Reply To This Comment

cool giler bende alah nie...
terkesima....

Miss Eiza said... Reply To This Comment

cool gile~

josrevalution said... Reply To This Comment

kalo rm500,keyboard biasa bleh beli 250 bijik..huhu...lg pun benda mhl ni meyakitkan mata je...

khairul said... Reply To This Comment

canggeh nya teknologi

MOHAMED said... Reply To This Comment

Apa susah,tunggu 1-2 tahun akan turun dalam 20-30% harga dia bila dah dijual dalam kuantiti.Nanti keluar ciplak Made in China mesti below RM100, tapi kena tunggu la ya...jangan jadi penunggu dah.

Anonymous said... Reply To This Comment

tahun bila produk ni dikeluarkan?
2012? 2013?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...