rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Cay Sofa Konsep Alexander Rehn

Kontemporari dan elegant, inilah yang ditampilkan oleh pereka dari Swiss, Alexander Rehn - berkonsepkan moden serta menitik beratkan fungsi ( functionality). Direka dengan modul / part yang berlainan dan boleh diubah  bentuk mengikut keperluan (flexible).








p/s: teringat seorang rakan pereka bernama joule yg kini sbg engineer rim di JRD :)



14 comments:

diana said... Reply To This Comment

nampak je sofa lawa dan2 mata akak mengantuk..huhu..:)

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

berapa orang boleh sekali duduk ni?

kpah k-poh said... Reply To This Comment

dapat kat akak sofa ni..mau terlangkup akak kerja kan...hahhaaa

budakijaupendek said... Reply To This Comment

haha
dapat sebijik cukup la.
tak bangun-bangun mngadap lap top atas sofa.
guling sana, guling sini.

yusuflaili said... Reply To This Comment

Salam;
sofa ni namanya sofa guling2.

YOUsoF said... Reply To This Comment

Mantap! Nampak sangat selesa manusia² tu melepak atas tu ye..

kizmyself said... Reply To This Comment

macam2 aksi leh buek ateh sofa ni..mcm menarik je

ILA HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

hehe....

dapat sofa neh duk dalam bilik tido xbgn2 dah..ehhehe

ILA HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

hehe....

dapat sofa neh duk dalam bilik tido xbgn2 dah..ehhehe

Cik Azizah said... Reply To This Comment

peh syok gile leh guling2 atas sofa ni..hehe

MAYA_mustwany said... Reply To This Comment

macam best jew

i am S!L4H.. said... Reply To This Comment

keras ke empuk nih?
>.<

Rtp Farra Arisha said... Reply To This Comment

how i wish i can own this..;)

meaw said... Reply To This Comment

design ni memang memerlukan kepakaran yang tinggi,fuhhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...