rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Gunung Buku

Book Mountain adalah binaan rak buku untuk tarikan dan kemudahan yang disusun dalam bentuk gunung di dalam perpustakaan Spijkenisse, Belanda. Perpustakaan telus cahaya adalah galakan kepada masyarakat tentang kewujudan pusat ilmu yang boleh dilihat isi kandungan banggunannya di tengah kota. Reka bentuk luaran yang diinspirasikan daripada rekaan bangsal tradisi ladang di Belanda. via MVRDV


p/s: buku bergunung2 .. jika xdibaca tiada gunanya.. jom library :D



6 comments:

eimah siti said... Reply To This Comment

wahhh best nya!!! kalau la cik siti dapat masuk situ, mmg sehari tak cukup la duduk dalam tuu....tuu pun kalau la...heheh..bila kat malaysia nak ada macam ni eh? mmg heaven la kalau blh study dalam ni masa study week...heheh

si robot comel said... Reply To This Comment

alangkah bestnyaa. cool sangat :D

CekbOlat-bOlat said... Reply To This Comment

syurga ilmu . wewww

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Tak rosak ker kena matahari

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

bestnyaaaaaa tgk buku banyak2 nih. ilmu nih..

Cik tikah said... Reply To This Comment

cantiknya! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...