rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Menangis Meronta kerana Justin Bieber




Di Mexico, tiket konsert ‘My World Tour’ Justin Bieber yang baru 2 hari dijual untuk  persembahannya pada 1 Oktober 2011 telah diumumkan habis dijual buat seketika . Mengakibatkan para peminat kipas susah mati ( die hard fans) yang beratur panjang tidak keruan menjerit, meronta dan menangis kekecewaan seolah-olah seperti telah dirogol atau dicabul ( kasar pulak bahasa ^_^).

p/s: ape gilo.. justin bibir pon gelak tengok korang.. :p ish2.. minta kita dijauhkan dari perangai yang merugikan ini..banyak lagi benda berfaedah untuk ditangisi.



7 comments:

----- ----- said... Reply To This Comment

haha~~

an nyek said... Reply To This Comment

hahaha...gila la weh...kalau perangai adek ak cam nie, rela ak halau dr rumah sekor2...bodo piang...justin bibir je pon...haha...sengal giler

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

tader keje nak nages2 cenggitu...buang ayaq mata ja~~

Nurulee said... Reply To This Comment

fuh over sangat minat tuh. :nono

.::: Princess MOMOY :::. said... Reply To This Comment

haha... ntah apa la yang best sangat si JB tu

✿ cik pieQa ✿ said... Reply To This Comment

dasat gilo sampai jadi gitu. histeria2.

oli-go said... Reply To This Comment

mmg mintak penampo budak neh..bagi sedass baru die tau langit tinggi rendah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...