rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

"mak menangis,dia malu sangat" -Wardina Saffiyah


..ketika itu pakaian saya sangat menjolok mata..
..mak saya menangis..dia malu sangat..


" you are what you eat.. you are what you read "

"saya tidak pernah menyesal atas jalan yang saya ambil'
 Wardina Saffiyah pernah menyertai Dewi Remaja. Sitkom Spanar Jaya menaikkan namanya. Pertemuan umrah dan Ramadhan membuka hatinya. Dibaiki solatnya dan dia mahu dikenali sebagai seorang wanita muslim.

"Ya Allah Ya Tuhanku janganlah Kau tarik hidayah (petunjuk ) kepadaku setelah Kau berikan aku hidayah"

p/s:  sy pun bukanlah baik sangat.. tapi insyallah akan lebih baik dari semasa ke semasa..  ^_^



14 comments:

cik aisha said... Reply To This Comment

suka dengan wardina yg sekarang..:)

wany azmy said... Reply To This Comment

cepat dy menerima hidayah...walhal time 2 dy bawu lg kn dlm dunia artis...syukur Alhamdulillah

Anonymous said... Reply To This Comment

wardina2..kening nipis lg tu, jangan nak alim sgt la..kantoi kening cukur

oli-go said... Reply To This Comment

aku ade tengok kat tv9 hari rabu pasal wardina ni..

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

mmg sgt suka ngn beliau skrg...manis~

.::: Princess MOMOY :::. said... Reply To This Comment

wardina comel

FarhanaLicious said... Reply To This Comment

tak sempat nak tgk lagi cerita ni. macam best, kasi kesedaran kat sapa sapa yg belum berubah.

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Smoga kte sme2 mcari hidayah itu supaya kt mdapat taufik.. Hidayah shj tidak ckup dan taufik akn mengekalkan kte dgn hidayah yg diberi.. Sy pon bknlah baik sgt tp cube untuk mcari redhanya.. Susah tp hidayah idu tdk mgkin boleh diperoleh dgn menyelak daun2 lalang.. Ha'aa.. Kening die cukur la.. Hikhik..

miss ct said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..
bgs kan wardina tu..suka sgt dgn dia.. perubahan yg ke arah positif walaupun sdkt je is better than x berubah langsung..semoga kita menjd lebih baik pada setiap hari..

~+aSma dAud+~ said... Reply To This Comment

beruntunglah org y diberi hidayah..sy pun berharap sy slh sorg yg dapat hidayah

FYA PELANG! said... Reply To This Comment

sokong cik anon, kantoi. die ade cukur kening. dose tu. tapi, kita kena hudnuzon. mungkin memang semulajadi die mcm tu :)

sokong miss ct. sekurg2nya, die ade rs nk brubah, nk brhjrah kearah lebih baik drpd xd lgsung :)

.::: Princess MOMOY :::. said... Reply To This Comment

@ tak baik kutuk2 dia
baik doakan dia cik anon dan dear fya pelangi

✿ cik pieQa ✿ said... Reply To This Comment

yeay ! pieQa tengok kisah nie. ternganga tengok wardina bercerita. like her ^_^

tapi rasanya kening wardina memang camtu dr dulu. original kot. pOsitif2 :)

aiNa yaZiD said... Reply To This Comment

suka dgn wardina..=) alhamdulillah di beri hidayah.
yup, sy bukan baik sgt..insyaallah akan lbh baik di masa hadapan..

p/s~> doa ibu memang mustajab..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...