rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Mari Menggentel Pen


p/s: sgt hebat.. dulu masa sekolah selalu dok main pen gini..ketika mendengar ceramah/kuliah. :P  tp brother ni lagi hebat.. sgt macho kalu nk sain juta2 sambil buat begini.. haha..



9 comments:

cik aisha said... Reply To This Comment

kalau saya yang buat...dah terpelanting ke mana2 kot pen tu...kui3

alepridz said... Reply To This Comment

aku cam tangan dier ni... dulu dier yang merayu-rayu kat aku mintak suh ajar buat camtu...

aku cakap taknak ajar... tapi dier degil nak jugak...

sekarang dah femes... aku pun dier dah tak kenal....

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Alaaa brader nih nape tnjuk tgn je? Mane muke mane mane?

Cik Bell said... Reply To This Comment

byk kali buat tapi tak jadi,,jeles org yg pndai wat gini,hehe

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

terbaekkkk

ChaCha said... Reply To This Comment

dulu slalu mne pen2 ni...smpi kne mrh ngn cikgu..bwahaha

miss lyzeer said... Reply To This Comment

slalu main masa sek men dulu. sekrang? hehe

✿ cik pieQa ✿ said... Reply To This Comment

dalam exam hall, sambil pikir nak menggoreng jawapan, tangan mesti main2kan pen. tapi takdela sampai tahap nie, expert betol.

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said... Reply To This Comment

dr zmn sekolah blaja nak buat pen mcm neh,,tp sntiase fail,,haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...