rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Ramadhan FB Cover Photo

Cover Photo untuk timeline di FB. Mengisi masa terluang untuk meraikan bulan Ramadhan yang mulia. Berikut adalah cover photo yang telah digubah, boleh anda gunakan di laman facebook anda. Jika ada cover photo yang telah anda hasilkan untuk dikongsi kepada yang lain. PM di FB page ayampenyek dengan sertakan link blog anda untuk di kreditkan. Emailkan apa sahaja karya kreatif anda >> niqro923@yahoo.com. Jika anda mengambil gambar ini, mohon kredit mengambilnya daripada saya. :D. Dapatkan 2 lagi cover photo di FB.




p/s: huhu dah nk puasa :D



6 comments:

Cik Rongoks said... Reply To This Comment

selamat berpuasa !
cantik gambar cover tu. nak boleh ? hihi

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Pinjam buat header....hehhee

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

nak amik, tp awat tak jadi gak bila dah buat cam yg diminta...uhuk2..sedey..

Cik tikah said... Reply To This Comment

awak buat ke? cantiklah :) tu lah, kejap je nak puasa dh kan

Khairie Rahman said... Reply To This Comment

assalamualaikum,
masyaallah, cantik cover2 ne. saya minta izin guna di FB ye. sy dah credit pada tuan tanah.

Nurul Husna Mohd Hassan said... Reply To This Comment

selamat berpuasa, tambah amalan tambah pahala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...