rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Potret Menggunakan Orang Ramai

Menggunakan kerjasama orang ramai membentuk potret untuk wajah-wajah ternama antaranya Marilyn Monroe, Elvis Presley, Statue of Liberty dan Presiden Amerika. Idea artisan daripada California, Amerika yang lahir pada 1971, Craig Alan. Mengambil idea daripada imejan fotografi lama. Mempamerkan hasil seni dari satu sudut pandangan dan olahan berbeza.(via boredpanda)


p/s: mana nak cari orang ramai ..volunteer nk wat mcm ni..  haha  ^_^



18 comments:

Cik Rongoks said... Reply To This Comment

sekali tgk cm semut.hihhihi
kreatif la diorang nie :))

syiela said... Reply To This Comment

kreatifla.. tapijenuh juga nak control org2 tu nak siapkan satu2 lukisan

FazeraFarhan said... Reply To This Comment

sangat kreatif :) hehe. mesti lama nak wat sume tu ..

buboo said... Reply To This Comment

buu suka !!!

buboo said... Reply To This Comment

buu suka !!!

nadzirah sofia said... Reply To This Comment

hebat seyh!

Koding said... Reply To This Comment

Kena guna helikopter untuk susun atur manusia yg ramai....

Cik tikah said... Reply To This Comment

wow. kreatifnya , jom buat! :D

taqiy said... Reply To This Comment

siyes sematttt!!!

Ruzzezanie said... Reply To This Comment

erkkk! gua geli. tetibe tekak gua kembang!!

lilypelangi said... Reply To This Comment

nice arr... smart! :)

misz_eyza said... Reply To This Comment

cun...seni itu kreatif tapi org yg cipta nie super duper kreatif la..

fyna said... Reply To This Comment

sangat kreatif diorang kan.

by SyafidaJamil said... Reply To This Comment

wow..menjadi plak tuh potret... style lahhh

tirahzairi said... Reply To This Comment

suka tgk...

caliph shuriken said... Reply To This Comment

perlu kawasan yg luas klau proceed wt cmni...

Mr.Clive said... Reply To This Comment

perghhh tetek marilyn monroe tu di buat dengan begitu skilfully nyerr! respect!

Mr.Clive said... Reply To This Comment

tpi suka mata elvis tu...pegrhh...macam hidup siott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...