rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Georgetown Wall Painting 2012

Ernest Zacharevic seorang artis seni daripada Lithuania mengindahkan lagi keunikan bandar Georgetown, Pulau Pinang di Malaysia sebagai sebuah bandar unik yang memiliki keunikannya tersendiri. Lukisan dinding jalanan yang dilukis dengan keistimewaan ciri-ciri tempatan bersempena dengan George Town Festival 2012. Sehingga kini lukisan berskala 6 hingga 12, telah dihasilkan di sekitar Armenian Street, Muntri Street, dan Chew Jetty. Sumber FB Ernest.





p/s: saya boleh buat ni.. hehehhehh buat tengok .. :P



9 comments:

JaNnaH said... Reply To This Comment

awesome gak.. huhuhu

Cik Rongoks said... Reply To This Comment

cantik lukisan tu ^^
nampak cm real :)

Nurulee said... Reply To This Comment

Kreatif betul =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

Shawn Razaleigh said... Reply To This Comment

nganga mulut, gosok2 mata. wah. hebat.

Aida Omar said... Reply To This Comment

wow!! cantik la pandai pelukis tu imagin kan dengan kawasan sekitar.. aida lukis kat kertas pun asyik padam je kerja. haha

Cik tikah said... Reply To This Comment

serius awesome. yg tukang lukis tu pun handsome. hahaha

Koding said... Reply To This Comment

Aku suka dgn kerja-kerja seni sebegini...

cik kiwi's said... Reply To This Comment

tabik spring teghuihhhh!

nadzirah sofia said... Reply To This Comment

kreatif kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...