rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Cara Membuat Origami Bunga

Lipatan kertas membentuk sesuatu yang indah. Tidak memerlukan bahan yang mahal.  Bahan yang kurang bukan sekatan untuk menjadi kreatif. Buka minda dalam mendidik dan mengasah diri terhadap kreativiti dan inovasi.
p/s: boleh juga digantikan dgn duit untuk dibuat sebagai hantaran :)



12 comments:

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

tak tau nak kata camne, tp mmg kelesss r

Liyana Zahim said... Reply To This Comment

Bg kt sy ni satu kelopak pun blm tntu jadik.. Hahahahahar!

putryteya said... Reply To This Comment

wwaahhh . cantiknyee . ! tak nampak cam origami . :)

misz_eyza said... Reply To This Comment

adik ipaq eyza selalu buat guna tisu huhu...tgn berseni guna apa pun jadi ekk

Phat said... Reply To This Comment

kalo aku buat jadi ape ntah

Cik Tie@Akak said... Reply To This Comment

cantik

syiela said... Reply To This Comment

cantik.. kalau akak buat belum tentu jadi bunga hehehehe

Asksn0w said... Reply To This Comment

ni bole jadi taktik nk tackle perempuan ni..
tp kena gune duit kertas rm100 ke atas la..haha :'D

nana kamarul said... Reply To This Comment

Bile dah tengok banyak2 and color pink tu macam lawa sangat la pulak. Kalau x macam origami biasa je :D

Mr.Clive said... Reply To This Comment

thanks weeehhh!
boleh aku buat untuk awek aku!ekekekek :P

dida said... Reply To This Comment

ala.. nak sambung guna saletip kee?

kekasihku said... Reply To This Comment

Boleh ambik upah tak..kalau boleh email ke kekasihkunyerr@yahoo.com.my
Nak gua bualan 3sblm 24 ,2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...