rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Keputusan FB Cover Photo Raya Contest 2012

Pertandingan FB Cover Photo Raya yang bermula dari 10 Ogos 2012 telah berakhir 25 Ogos 2012 yang lalu. Setelah seharian berbincang dengan AfzalSukasuki. Keputusan dibuat dengan mengambil kira keaslian, 20% undian LIKE, 40% [kreativiti, tema raya, kesungguhan ( effort), teknik dan rekaan]. Walau bagaimanapun pemenang-pemenang yang dipilih mungkin kurang dari sudut rekaan, tetapi memiliki faktor kelebihan untuk sesetengah aspek yang diperlukan. (cth: lebih markah undi kurang markah rekaan... lebih markah rekaan kurang markah undi.. rekaan tinggi, design tinggi..tema ditepati.. undi kurang dll). Tahniah kepada yag berjaya, kepada yang tidak cuba lagi dimasa akan datang. Keputusan adalah muktamad. Maka kami sepakat setelah menimbang tara semua penyertan, Pemenang Hadiah Utama (claim dengan Afzal / beg tangan pattyblossomblogshop) adalah:
Nurul Ain Yassin
5x Top Up RM5 / Hadiah Saguhati

Khairul Anuar Tumingan
Asri Asat
Tirah Zairi
Noor Atikah Ramli
Sharin Elyana
Terima Kasih Kepada Yang Menyertai

p/s:  sorry lambat  umum keputusan.. selamt hari raya ke 13.. maaf zahir Batin :D



11 comments:

sHaRiNa eLyaNa said... Reply To This Comment

alhamdulilah..tahniah smua pemenang :)

Fya Pelangi said... Reply To This Comment

agak ade buat contest ke ? npe mcm tk sedar je ? -.-" *rugi untuk diri sendiri :(

tirahzairi said... Reply To This Comment

tahniah kpd semua pemenang....

tengs to ayampenyek, afzal and penaja...

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/

Zatty Musyux said... Reply To This Comment

jemput join sini untuk dapatkan hadiah menarik :

http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/08/i-love-blogging-giveaway-by-wawa.html

Nurul ain said... Reply To This Comment

wahh... rezeki *senyum nampak gigi* :D ___tq ayampenyek & abe afzal____

sHaRiNa eLyaNa said... Reply To This Comment

so cmna nak bg no tuk topup??

Aida Omar said... Reply To This Comment

Wah dah ada pemenang.. tahniah buat yang memang.. yang tak menang tu jangan sedih2 no.. hehe :)

syiela said... Reply To This Comment

tahniah ye pada pemenang :)

amranaiman said... Reply To This Comment

@sHaRiNa eLyaNa trough fan page kat FB :)

9n0L4 said... Reply To This Comment

tahniah pade sume pemenang. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...