rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

FB Cover Photo Raya | Contest

Setelah 2tahun berbloging, maka datang seorang pemuda menawarkan diri untuk menjadi penaja bagi cadangan yang tidak seberapa. Hati ikhlas murni pemuda itu demi meraikan bulan mulia. Cume pinta pemuda itu "Buatlah sebagai entri blog, letaklah tajuk apepun, dan seperti biasa tempek banner sebagai entri dan link ke blog ayampenyek dan afzalsukasuki". Maka jadilah segment e-kad raya ini. Apa yang perlu adalah membuat cover photo raya yang kreatif. Maklumkan dengan memberi komen di entri ini atau message di page FB. Setiap penyertaan akan dikreditkan kepada pemilik. Pemenang akan diumumkan pada 1 September 2012.
Banner 
Saiz diberi kelonggaran asalkan muat untuk dijadikan cover photo.

p/s: eh .. eh . ehh. dah nk raya dah.. ^___^



20 comments:

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Ini ganbungan 2 pakar blogger kita ini...kalau macam ini kau kena join ,
Tapi sok2 aku join ....opis FB block

hazz death said... Reply To This Comment

woahh! nice! huhu.. untunglah dpt penaja.. :D dtg bekunjung mo tnya2 blog kawan2 kalau ada rumah bebuka.. :P sini ada eh?.. hehe

iena_mieyna ^^ said... Reply To This Comment

mcm menarik je ni...hehe

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

hehe nice2 aku sendiri rasa macam nak join sambil memenangkan diri sendir bulih?hahaha

KiNa said... Reply To This Comment

awak,..chat sy dh boleh guna,..hehe,...awak bila lg nk tukar,..jom la pakai busuk.org =)

tirahzairi said... Reply To This Comment

nk join jgk....

tirahzairi said... Reply To This Comment

dh join....tp...erkkk...tgk la sndri...hahaa :P

http://tirahmaganda.blogspot.com/2012/08/tirahzairi-terima-tawaran-photoshoot.html

Phat said... Reply To This Comment

aku fail bab2 lukis ni haha

O CIKTEDDY said... Reply To This Comment

pehh rasa nak join..sat na tgh cari idea acano nk design =)

syiela said... Reply To This Comment

alamak akak tak pandai la seni2 ni.. header tu pun rakan bloger yg tlg buatkan :)

O CIKTEDDY said... Reply To This Comment

awak awak!
kite dah join tau..hehe
http://cikteddycorner.blogspot.com/2012/08/salam-setulus-syawal.html =)

zulhilmi tempoyak said... Reply To This Comment

chop... klu xpakai timeline..?? heee

syiela said... Reply To This Comment

salam akk dtg menjoinkan diri :)

http://semekarartie.blogspot.com/2012/08/header-raya.html

amranaiman said... Reply To This Comment

@zulhilmi tempoyak cukup sekadar entri di blog :D

Che Rosliza Che mat said... Reply To This Comment

nak join jugakah hihihi

Cik Rongoks said... Reply To This Comment

join ! ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/08/fb-cover-photo-raya-contest.html

sHaR!Na eLyaNa said... Reply To This Comment

wah menarik ni..sha join ya..

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/fb-cover-photo-raya-contest.html

piraaa said... Reply To This Comment

i will come back, bila rasa ada idea nak design cover photo tu :))

Adib RY said... Reply To This Comment

assalamualaikum... join leh.. hehehe..
http://adibry.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya.html

#selamat hari raya.. :)

Kazen said... Reply To This Comment

Join bro :)

ini link entrynya...ade 2 cover photo :)

http://goo.gl/YmeFL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...