rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Amalan Larangan Hari Raya

Raya bakal menjelang. Insyallah jika ada kesempatan bertemu lagi kita meraikan hari kemenangan. Diharap sambutan Hari Raya Aidil Fitri kita itu tidak melampaui batas dan janganlah pula kerana alasan nak menyambut Hari Raya , kita mengenepikan soal hukum hakam. Janganlah dijadikan Syawal itu merosakkan segala pahala yang telah dikumpul sepanjang bulan Ramadhan.  Sumber MaiDariBendang via Majalh Solusi

p/s: bersama2 ingat mengingati.. :)



8 comments:

syiela said... Reply To This Comment

banyak yg nampak selalu minta maaf time raya je

Nurul Husna Mohd Hassan said... Reply To This Comment

mekasih ingat mengingati :)

Azee Hana said... Reply To This Comment

sepatut nya tv x yah la kuar kan cite bez2 kan,,x de la melekat kat tv..haha

Hans said... Reply To This Comment

nice entry
yups
tak payah tgok tv sangat
kita menziarah rakan2 lagi best
:-)

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

aku rasa bersalah bila ipar dua hulur tangan nak salam.isk3

KiNa said... Reply To This Comment

alhamdulillah peringatan yg bagus,...=)

p/s : alaa xbest dh la xde chat,..susah nk tggl jejak,..hehe

tirahzairi said... Reply To This Comment

sama2 lah kita bersederhana...

selamat hari raya,
maaf zahir batin...

ps: mkn biskut raya ingat tirah yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...