rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Gangnam Style

Psy menjadi fenomena seluruh dunia. Apa itu Gangnam Style? Gangnam Style adalah single K-Pop yang dilancarkan pada 15 Julai 2012, menjadi kegilaan berjuta manusia. Mendapat liputan di Bloomberg dan CNN. Rentaknya lagu yang rancak dan tarian kuda di video clip menjadi ikutan. Gangnam Style membawa maksud kehidupan mewah dalam bahasa korea. 40 juta menontonnya pada 14 Ogos 2012 dan tontonan meningkat mendadak pada 28 Ogos 2012, 73 juta telah menontonnya. (Kini berpuluh video versi gangnam style Malaysia kian giat dihasilkan. :P )




p/s: oppa gangnam style... wop wop wop wop.. woppa gangnam style :P



3 comments:

eimah siti said... Reply To This Comment

hahah...mula2 cik siti pun tak tau gangnam style ni...tp bila da tgk kat utube, rasa macam da terikut2 plak....lagu dia boleh tiba2 ja men dalam kpala otak ni...hehe

Nurul ain said... Reply To This Comment

i love psy!! lool :D

aswadz said... Reply To This Comment

lagu ni dah jd trending dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...