rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Permainan Kekuatan Ingatan

Dikala anda kebosanan dan memerlukan latihan mengingat... maka saya syorkan anda semua  melibatkan diri dengan permainan yang baru sahaja saya jumpai =P.. Apa yang anda perlukan hanyalah mengikut semula bunyian atau nyalaan yang telah dimainkan.. hanya dengan mengklik warna yang telah komputer nyalakan.. dengan bahasa mudah tiru balik apa yang komputer telah lakukan.. selamat mencuba!!!
PERINGATAN: permainan ini sangat menguji kekuatan minda ingatan anda dan akan membuatkan anda terleka.. jika anda ingin melakukan apa-apa pekerjaan atau urusan sila selesaikan urusan anda dahulu =P

Print screen dan tag saya.. jika dpt pecahkan rekod ini..
maka nama anda akan di link kan disini pada saiz berkadaran sebesar ini
Game Record
>>ENCIK AREH-16<<

KLIK NAMA ENCIK AREH KALU NAK TAU SIAPA DIE...
AYAMPENYEK-31 HUHUU
MINTAA MAAF CIK AREH HUHU...



7 comments:

Encik Amman said... Reply To This Comment

hahahah siot... !!

CintaZulaikha said... Reply To This Comment

ek eleh~~~

.m y z. said... Reply To This Comment

hahahah adehh. layan blog pun dah terleka :P

kyuna! said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
kyuna! said... Reply To This Comment

cek!! saya da dpt 17!! HAHAHA.

cik areh said... Reply To This Comment

weh..kawan aku da cantas rekord...22 kot...hehe

SHAREH said... Reply To This Comment

ko main TIPOOO!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...