rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Gambar Bogel Anda Mungkin Tersebar

Mengambil gambar dan berposing / bergaya seksi. Pelbagai lenturan bentuk badan dipamerkan. Gambar yang diambil seolah seperti gambar lucah atau gambar separuh bogel, walaupun bukan separuh tetapi mungkin memang berbogel. Ianya bermula sekadar untuk penyimpanan sendiri atau dipamerkan kepada seseorang sahaja ( suami). Tetapi apa yang telah terjadi kepada seorang remaja di Miami ialah gambar-gambar aksi panasnya berbra / coli, berseluar dalam atau bikini, yang dimuat naik dalam Photobucket, untuk tatapan kekasihnya telah dihack / digodam lalu diedar serta digunakan. Secara tidak sedar, remaja ini telah menjadi simbol seks pada 2007 di usia 14 tahun. 4 tahun berlalu,kini 84,900 gambar Angie Varona telah ada di carian Google, juga di Facebook, Youtube serta Twitter. Segalanya telah terlambat, amat menyesalinya, apa yang difikirkan " semua ini tidak akan terjadi seandainya dia mendengar kata kedua ibu bapa, dan menutup telefon bimbitnya ". Akibatnya hampir membunuh diri, mengambil dadah, berpindah sekolah sebanyak dua kali akibat tekanan rakan sekolah dan guru. Dailymail

Tidak pernah terfikir untuk popular
Ketika entri ini dihasilkan sebanyak 84,900 gambar carian Google dijumpai
Dihina dan diancam
Ibu bapa terpaksa meminta bantuan FBI 


p/s:  terlajak perahu boleh diundur.. terlajak upload silalah delete.. ^_^



13 comments:

NURUL ASHIKIN said... Reply To This Comment

hah tu lah tak mo dengar cakap org tua... kan dah malu...

DOMU-KON said... Reply To This Comment

nauzubillah...yg baek amek pngajran..jgn duk masuk telnga knan..biarkn ia berlalu kuar tlnga kiri

♥Aien Najwa♥ said... Reply To This Comment

perghhh ! ~~ malu seyh..

Cik tikah said... Reply To This Comment

banyaknya gmbr dia. perghh! gatal nak bgi kat pakwe sape suruh..

ctk said... Reply To This Comment

huhuhu...nk upload pon pikir 2 juta kali..tp lau budk2 cm dia memang pikir sekali je..sbb ct pon gitu dulu..hohoho

MaYa MustWany said... Reply To This Comment

alahai nak bagi bf pic macam tuh nape..hemm..yang susah hati mak bapak kita jugak.memang bahaya.

khairul said... Reply To This Comment

itulah akibat nya !

ReYnn said... Reply To This Comment

:takut..siannye dia..

pantun terakhir tu bleh guna tu 'terlajak upload silalh delete' :bagus hoho

entry terkini: http://greencisplatin.blogspot.com/2011/11/al-kisah-ulama-dan-anak-muda.html

sis92 said... Reply To This Comment

tak suka amek gambar sorang2 ..
apatah lagi buat muka bajet comel cm heliza huh

Khairil said... Reply To This Comment

lawa dia ni..tapi takkan dia tak tahu kut?...mungkin saja ...

Fazri said... Reply To This Comment

haha kelainan jiwa tuh orang.. ada-ada saja mau daftar ke neraka ya?

Dunia Realiti a.k.a Elih said... Reply To This Comment

Ni lah akibat suka sangat upload gambar dlm internet...pengajaran buat semua wanita lawa mcm dia ni haha

afzalsukasuki said... Reply To This Comment

beringat sebelum terkena.ingat tu bro..ko jgn mcmtu.jgn tetba aku dpt gambar ko berbikini bagai.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...