rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Yang dihormati...

( ctrl + left clik =new tab)
Klik tajuk entri untuk komen/gambar&video penuh.
Link bewarna biru dalam setiap entri adalah kredit kpd pemilik /artikel terdahulu.
Receive ayampenyek's blog update trough Facebook
Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB
Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..

Gemuk beristeri Cantik

Adakah kegemukan itu adalah suatu masalah? Kadangkala ya dan kadangkala tidak. Selalunya ia berkait dengan obesiti , darah tinggi dan lain-lain. Kegemukan membuatkan seseorang itu mengalami rasa rendah diri yang tinggi. Berikut adalah contoh kebiasaannya lelaki yang gemuk akan beristeri cantik.. =) Mungkin menjadi inspirasi buat yang kurang keyakinan diri..

The Honeymooners
Sejak dahulu kala (macam zaman purba) lagi memang telah dijodohkan pasangan yang bersaiz comel dgn yang saiz ideal. Jackie Gleason dan Audrey Meadows.

The King of Queens
 Kevin James' Doug Seorang yang tidak memiliki kematangan dan kurang memberikan bantuan. Macam biasa permaisurinya Leah Remini seharusnya memiliki dan melengkapi segalanya. Cerita yang menguatkan teori " Lelaki sukakan perempuan yang HOT, Wanita sukakan lelaki yang keanak-anakan".

Listen Up
Jason Alexander yang memiliki kereta hebat bersama digandingkan Wendy Makkena.

Quintuplets
Andy Richter yang kini memiliki rancangan Tv sendiri The Tonight Show digandingkan bersama Rebecca Creskoff.

The Sopranos
Carm seorang yang sukakan suaminya, meletakkan kegemukan bukanlah alasan untuk suatu tarikan.Tony memnunjukkan seorang lelaki gemuk itu adalah hebat dan mengujakan.

According to Jim
Jim dan Cheryl telah melaluinya bersama-sama dari membesarkan anak-anak sehinggalah bergaduh dan sebagainya. Kerana itulah lumrah berkeluarga.

The Flintstones
Berapakah umur En. Flienstones yang memiliki wanita cantik disampingnya. Biarpun Fred seorang yang gemuk dan kurang cerdik,  Wilma yang cantik sentiasa disampingnya.


Family Guy
Seperti kebiasaan juga. Kartun barat amnya, keluarga pasangan suami isterinya iaitu lelaki. Selalu digambarkan sebagai gemuk. Mengapa? kerana pelukis kartun ( kartunis) selalunya mengambil jalan mudah dengan mengambil stigma bahawa "Gemuk = Pemalas" dan semestinya ianya bukanlah benar. Walaupun benar.. ^_^  gurau jerrr...

The Simpsons
Pasangan Homer dan Marge Simpson. Seperti yang sedia maklum, Homer dilengkapi oleh Marge yang dapat mengawal keadaan keluarga yang kacau bilau..huuuu

The Drew Carey Show
Dan yang paling Glamor memiliki yang cantik,Kate (Christa Miller) dan Drew Carey...

Harith Iskandar & Jezamine
Jika anda menganggap itu semua hanyalah kebahagiaan di televisyen.. Inilah contoh didunia sebenar yang anda boleh lihat....

P/s: Walau bagaimanapun cuba-cubalah untuk kurus menjadi katang/toughf haha.. ( entry ini bukanlah menggalakkan kegemukan =p) cuma menyatakan setiap orang ada kelebihannya...dan setiap pasangan biasanya ada perbezaan sifat dan tarikannya,, =) dan cantik itu ada pelbagai tafsirannya....



4 comments:

Abang Zam said... Reply To This Comment

haha..abang tak gemuk..so abang tak terasa pun

haha..tapi memang sangat kagum ngn orang gemok yg berjaya..dasat

baca dengan tenang : Gadis Tiut Cendrung Musik K-POP

Pendekar Laut said... Reply To This Comment

macam mana pulak kalau terbalik???

amranaiman said... Reply To This Comment

hahah kalu terbalik yer..byk gak kes tu kat malaysia nih.. nnti ku ushakan haha insyallah..=P

rj Etika said... Reply To This Comment

hahahaha...gemok itu hot!

selalunye orang gemok ni kelakar. and the most best part is, diorang ni penyayang. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...